Literatura și Arta
a oferit o pagină Conferinței științifice desfășurate la Academia de Științe a Moldovei cu genericul :
“Poeta Renata Verejanu, promotoarea valorilor naţionale în culrura
şi în procesul educaţional din Moldova”.
Academia Europeană a Societății Civile pregătește o carte cu materialele Conferinței.

În poză: dna Parascovia Onciu, directoarea Bibliotecii Transilvania, înmânează Diploma de Excelență:Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu

Diplomă de excelență

SUMMA CUM LAUDE

Se acordă doamnei Renata Verejanu

Pentru contribuții excepționale la dezvoltarea procesului literar în Republica Moldova materializat în multe volume de poezie; în versuri inconfundabile, deosebite care au conferit valoare poeziei lirice în perimetrul basarabean și românesc.
Pentru contribuții substanțiale, deosebite, la educarea spiritului civic, la dezvoltarea creativității tinerilor prin activități de anvergură cu acest segment de vârstă.

Suntem bucuroși că de mai bine de două decenii beneficiem de colaborarea cu Dvs, de generoasa Dvs. implicare în activitatea BM ”B.P. Hasdeu”, diversificând-o, care s-a manifestat în multe activități culturale reprezentative; în concursuri de creație, în luare de atitudine, în susținerea, prin toate căile, a Bibliotecii Municipale, în efortul de a educa, a civiliza și a informa chișinăuienii. Susținerea Dvs, plină de substanță, a conferit mereu un spor de valoare instituției noastre, i-a adăugat imagine, vizibilitate socială și culturală.
Pentru aceste și alte forme de slujire de către Dvs. a cărții, scrisului și de conlucrare cu BM ”B.P. Hasdeu”, dar mai ales, pentru talentul Dvs. literar, primiți toată recunoștința noastră și această confirmare în scris, ca una dintre cele mai sigure expresii ale veșniciei.

Dr. Lidia Kulikovski,
Director general al BM ”B.P. Hasdeu”
22 octombrie 2012

2 răspunsuri la „Diplomă de Excelență de la Biblioteca municipală B.P.Hașdeu”

Lasă un comentariu

Tendințe